Voor storingen of andere dringende zaken
zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar op ons storingsnummer:

0344 - 67 85 35

Beveiliging

Voor de beveiliging van Uw pand kunnen wij de volgende onderdelen installeren en onderhouden:

– Brandbeveiliging en ontruiming
  Om bij een brand uw pand tijdig te kunnen verlaten en om uw bezittingen optimaal te beschermen, is het aan te raden om uw pand te voorzien van een brandmeldinstallatie. Met Hertek als belangrijkste leverancier van brandmeldproducten kunnen wij brandmeldinstallaties in kleine en grote panden op een kostenefficïente manier installeren en onderhouden.

– Inbraakbeveiliging
  Inbraakbeveiligingsinstallaties worden voor verschillende doelstellingen/risicoklassen toegepast. In alle gevallen kunnen wij een passend advies geven op basis van BORG-richtlijnen en een inbraakbeveiligingsinstallatie uitvoeren met bedraad en draadloze componenten. Inbraakbeveiligingsinstallaties kunnen wij opleveren met certificaat of opleveringsbewijs.

– Camerabeveiliging
Camera’s kunnen o.a. ingezet worden voor bewaking van uw pand en goederen, procesbewaking en persoonlijke veiligheid. Door het toepassen van hoogwaardige IP-camera’s van Panasonic wordt in nagenoeg alle situaties een optimaal beeld geproduceerd. Panasonic kenmerkt zich door krachtige processors, slimme opname techniek (bandbreedte-reductie), intelligente bewegingsdetectie (i-VMD), hoge lichtgevoeligheid en robuustheid.

– Toegangscontrole
  Toegangscontrolesystemen kunnen we leveren als standaloneconfiguratie en geïntegreerd met inbraakbeveiligingssystemen. Merken die wij voeren zijn Paxton en GE. Ook integratie van fingerprint reader, elektronische cilinders en andere toegang verlenende componenten zijn mogelijk.

Beveiliging