van ’t Hoff Elektrotechniek werd in het jaar 1984 opgericht door Peter van ’t Hoff, toen hij het bedrijf liet registreren bij de Kamer van Koophandel te Nijmegen. Pas in het jaar 1991 werd daadwerkelijk gestart met werkzaamheden vanuit een gecombineerde woon-/bedrijfsruimte aan de Marconistraat 4 te Wijchen.
Van hieruit werd veel aandacht besteed aan het verwerven van nieuwe klanten en het houden van deze klanten. Voor Peter stond vast dat hiervoor een goede service en het leveren van een totaalpakket aan de klanten zeer belangrijk is.

Het doel: de klant volledig ontlasten wat betreft organisatie en ontwerp om zo een goede basis te vormen voor een vaste klantenkring.

Om met de klanten mee te kunnen groeien werd in het jaar 2000 besloten om de bedrijfsruimte uit te breiden met een groot magazijn en een aantal kantoorwerkplekken. Kort daarna zijn ook de uiteindelijke bedrijfsopvolgers Twan en Ferry van ’t Hoff in het bedrijf werkzaam geworden. Ferry is afgestudeerd op HBO-communicatietechniek en Twan op HBO-automatiseringstechniek.

Vandaag de dag zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan disciplines. Onze hoofdactiviteiten bevinden zich nog altijd in de bedrijfssector, waarbij we vooral werkzaam zijn voor klanten in industrie en utiliteit, zoals warehouses, kantoorpanden en fabrieken. Daarnaast zijn wij werkzaam in de woningmarkt met grote, individuele en luxe woonhuizen die, naast de standaard elektrotechnische installatie, ook worden voorzien van domotica, inbraakbeveiliging en camerabeveiliging.

Ons bedrijf is uitgegroeid tot een omvang waarmee we grote en complexe projecten kunnen aannemen en onderhouden, zonder dat we het persoonlijk contact, die we graag met onze klanten onderhouden, uit het oog verliezen.